Телефон гарячої лінії: 0 800 404 001
Інформація

Булочки з корицею "Сінабон"

Булочки з корицею "Сінабон"
40 хвилин

Булочки з корицею “Сінабон”  (Cinnabon rolls)

Надзвичайно смачна та проста у приготуванні випічка, якою захочеться ласувати знову і знову.  Сінабон – це теплий рол, тісто якого наповнене смаком та ароматом кориці,  змащений кремом із вершкового сиру. Ніжний та повітряний, такий рол здатен буде конкурувати навіть зі  святковим десертом. Пропонуємо Вашій увазі рецепт, де все вивірено до тонкощів, тому ідеальний результат Ви зможете отримати з першого ж разу.

Інгредієнти (у розрахунку на 10 булочок)

Для тіста:

  • Молоко 150 г
  • Дріжджі 30 г
  • Цукор 100 г
  • Олія 50 г
  • Борошно 450 г
  • Яйця 1,5 шт. (1 яйце+жовток)

Для начинки:

  • Масло 50 г
  • Цукор 50 г
  • Кориця 25 г

Для крему:

  • Вершковий крем сир 150 г
  • Цукрова пудра 50 г
  • Вершки 50 г

Спосіб приготування:

Молоко з цукром підігріваємо до 30 С, додаємо дріжджі.
В просіяне борошно додаємо яйце, олію та молоко з цукром і дріжджами.
Замішуємо тісто, накриваємо плівкою та залишаємо підійматися  на 1 годину при температурі 25-27 градусів.
Розкатуємо тісто в пласт.
Змащуємо маслом, посипаємо корицею змішаною з цукром.
Закручуємо рулетом, нарізаємо на 10 рівних шматочків і викладаємо на лист, злегка притискаючи зверху. Даємо підійнятися протягом 30-40 хвилин при температурі 25-27 градусів.
Змащуємо яйцем.
Випікаємо 15-20 хвилин при температурі 180 градусів, допоки випічка не підрум’яниться.
Крем готуємо змішавши  вершковий сир із цукровою пудрою і  вершками та збивши їх міксером.
Готові булочки дістаємо з духової шафи й одразу ж змащуємо вершково-сирним кремом та посипаємо корицею.