Телефон гарячої лінії: 0 800 404 001
Інформація

Вареники

Вареники
10 хвилин

Неймовірно ніжне тісто

Покроковий рецепт

  • У невелику ємність розбиваємо одне яйце і збиваємо виделкою.
  • Додаємо сіль  і все добре перемішуємо.
  • Потім олію вливаємо в яєчну суміш і знову все ретельно перемішуємо до однорідної маси.
  • Борошно для тіста попередньо просіюємо.
  • В окрему ємність всипаємо борошно, в центрі борошна робимо невелику виїмку, вливаємо туди збите яйце і трохи перемішуємо з борошном.
  • Попередньо потрібно підготувати один стакан окропу (дуже гарячої води), виливаємо в миску з борошном і яйцем і замішуємо тісто ( вливаємо окріп тонкою цівкою і при цьому трохи помішуємо борошняну суміш).
  • З готового тіста робимо кульку, прикриваємо тісто кухонним рушником і залишаємо його під рушником відпочити на 10 хвилин.

З таким тістом дуже легко працювати: воно еластичне і м’яке.
Вареники, приготовлені на основі цього тіста, дуже смачні і ніжні.

Інгредієнти:

  • соняшникова олія – 3 столові ложки;
  • сіль – 0,5 чайної ложки;
  • пшеничне борошно – 450 гр;
  • окріп – 200 мл;
  • куряче яйце – 1 штука.